/ Per - The Animal Hunter
Per - The Animal Hunter - DTLN.dk - DTLN Productions Studios
Per - The Animal Hunter har før i tiden været test optagelser på en serie lavet bag DTLN Productions™ 4 vægge. Da serien begyndte at tage form fik DTLN Productions™ idéen om at udgive indholdet i serien til offentligheden.
Serien omhandler en ung naturforsker ved navn Per som er blevet fyret hos naturfonden. Hans dagligdag går på at udforske specielle dyr verden over. Han støder på dyr som ingen mennesker har set magentil før, dinosaur forlis, hvaler i skove, gorilla reder... eller vent nu lige??? Er det virkelig sandt???
 
 
Se den på DTLN.tv
UDE NU : Intro

Introen indeholder blot en fortælling om Per, seriens rigtige afsnit kommer snart.
Se introen til Per - The Animal Hunter herunder

I introen hører man om Per's forældre der har været ude for den tragiske ulykke at blive spist af en stor brunbjørn i Høng skov. - Per var blot 1 år da ulykken skete.
 
Følg Per her på DTLN Productions™ websitet.
Skriv besked...
BB
12/11-2012
Kommer der ikke snart mere? Hvor kan man se serien henne?
Martin
03/08-2012
lol go' griner.......
Daniel T. L. Nielsen
02/08-2012
Nu er det muligt at kommentere på film, direkte på hjemmesiden. Brug formularen ovenover dette felt til at ligge en besked eller kommentar, eller blot for at kommunikere med andre brugere. Jeres emails bliver ikke vist offentligt og skal kun skrives ind for beskyttelse imod spam. Med venlig hilsen Daniel T. L. Nielsen
DTLN Productions Studios 2015 - Daniel T. L. Nielsen - Et selskab under DTLN | 2670 Greve - Hundige - Denmark | DTLNProductions@dtln.dk