Eksklusivt / Hvad er HD?

   Annonce

<< Til Forsiden

Hvad er HD?

High Definition 480p - 720p - 1080i - 1080p

Med High Definition kan du nyde hjemmeunderholdning i enestående kvalitet.

Det giver dig fantastisk klare og tydelige billeder med levende farver, enestående lyd

og op til fem gange flere detaljer end i standardopløsning.

Når du ser Blu-ray Disc™-film, er det næsten som at være i biografen.

Det er lige så imponerende at tilslutte din PLAYSTATION®3,

da figurer og scener bliver levende på skærmen med utroligt klare detaljer.

Men med så mange logoer, hvordan ved man så, hvad de alle sammen betyder?

 

HD Ready
 
HD Ready har en minimumsopløsning på 720 linjer til visning af High Definition-indhold.

Det kan acceptere HD-videoformater i 720p og 1080i, men kan muligvis ikke vise hele opløsningen fra de mere avancerede 1080p-kilder.

Billederne kan blive en smule forvrænget, så teknologien er ikke perfekt, men du får stadig fantastisk billedkvalitet med Blu-ray Discs™, opskalerede DVD'er og PLAYSTATION®3-spil.

HD Ready 1080p eller "Full HD" er fremtiden. Skærmopløsningen opfylder minimumskravene for HD Ready med tilføjelsen af 1920 x 1080 pixel.

Det viser indhold på 1080i og 1080p uden forvrængning, hvilket betyder, at du kan vælge en større skærm end dit nuværende TV (selv om rummet ikke er så stort).

De finere detaljer betyder, at du kan sidde tættere på en større TV-skærm uden at se de individuelle pixel, så du kan nyde næste generation af hjemmeunderholdning fuldt ud.

 

HDTV og Full HD

HDTV har en digital tuner integreret i dit TV-apparat. Det betyder, at du både kan modtage og vise HD-indhold uden at skulle tilslutte en tunerboks.

HDTV 1080p er det samme som HDTV, men det kan håndtere Full HD-opløsning på 1920 x 1080 samt 24p-indhold.

Sony Gold Full HD er vores måde at hjælpe dig med at konfigurere en verden af High Definition derhjemme. Alle produkter med dette logo opfylder kravene til 1080p.

Det betyder, at du kan slutte et TV til et Handycam®, Cyber-shot™, en Blu-ray Disc™-afspiller eller PLAYSTATION®3 for at få en komplet Full HD-opsætning. Så hold øje med dette logo, og skab din egen High Definition-oplevelse.

HD-optagelse på 1920 x 1080 giver dig mulighed for at afspille det, du optager, på dit widescreen High Definition-TV med samme enestående klarhed og detaljerigdom. Mens almindelige HD Ready-optagelser har 1440 pixel i vandret retning, har Full HD-optagelser 1920.

Så kig efter dette logo, og gør dine hjemmevideoer levende i Full HD.

BRAVIA PhotoTV HD til Cyber-shot™ og Handycam® giver dig en helt ny TV-oplevelse, der kombinerer åbenbar klarhed, farve og stor kontrast på diasfilm med effekten fra den store skærm via en diasprojektor.

BRAVIA PhotoTV HD viser strålende skønhed i hver en detalje, fra hudtoner til bølger på stranden, der fylder rummet med klare billeder i høj opløsning, hvilket løfter fotografi op på et nyt niveau.

 

Denne side er Sony's informationer til DTLN Productions websitet.!


DTLN Productions Studios 2015 - Daniel T. L. Nielsen - Et selskab under DTLN | 2670 Greve - Hundige - Denmark | DTLNProductions@dtln.dk