Nye indlæg

  News holdes opdateret 24 timer i døgnet.!
 
Seneste

DTLN Productions™ sender live TV

Skrevet af Emil Jacobsen, Daniel T. L. Nielsen
28-03-2011 11:23
DTLN Productions™ har nu fået et ekstra tv som kan sende live billeder fra alle steder i landet. TV'et kaldes DTLN Productions™ Live TV og drives af USTREAM. Under produktioner og begivenheder vil der nu kunne blive sendt live billeder ud til hele Danmark via DTLN.dk.
Dette er dog også stadig muligt via DTLN-TV, den eneste forskel der er imellem DTLN-TV Live og det nye Live TV er blot at det nye Live TV er mere stabilt, og har en endnu hurtigere streaming end DTLN-TV.
"Vi vil i løbet af de næste par dage lave nogle test udsendelser som skal sendes ud via tv'et på hjemmesiden." - siger Daniel T. L. Nielsen.
 
TV'et fungerer således:
 
En iPhone fra en af medarbejderne med 3G, 4G eller WiFi sættes til via USTREAM.
Når USTREAM er forbundet til internettet på iPhone'n, udsender den direkte optagelser fra en af de kameraer der er på enheden samt lyd via mikrofonen ud til DTLN.dk.
Imens at der streames er det muligt for DTLN Productions™ medarbejderen at kommunikere med folket via Live TV - Social Streaming opdateringen på Live TV siden.
Derfor kan DTLN Productions™ altid opdatere folket om situationen.
 

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

:

CAPTCHA Image

DTLN Productions Studios 2015 - Daniel T. L. Nielsen - Et selskab under DTLN | 2670 Greve - Hundige - Denmark | DTLNProductions@dtln.dk