Nye indlæg

  News holdes opdateret 24 timer i døgnet.!
 
Seneste

Støt det katastroferamte Japan

Skrevet af Daniel T. L. Nielsen
21-03-2011 21:40
Hjælp det katastroferamte Japan.!
Nu er det blevet gjort muligt at du kan hjælpe det voldsomt ramte Japan efter et jordskælv målt til 8.9 på richterskalaen, samt en stor tsunami flodbølge med en højde på godt 30 meter.
 
D. 11 marts 2011 ramte den værst tænkelige katastrofe Japan. Mere end 10.000'ende mennesker mistede deres hjem efter et jordskælv på 8.9 på richterskalaen. Jordskælvet raserede landet med store rystelser, dette udløste en stor tsunami flodbølge på godt 30 meters højde der tog alt med sig på sin vej.
(Se videoen herunder)
 
 
Katastrofen lagde hele landet ned, folk mistede deres elskede samt alle deres værdier, og ikke mindst også deres hjem. DTLN Productions™ er gået ind i kampen for at få landet genoprettet. Der er begyndt at blive mangel på føde og hjælp til de syge. Landet er ødelagt til ruiner og skal genopbygges på ny. Derfor har Røde Kors oprettet et donerings site hvor det er muligt at støtte hjælpen til Japan. Du kan være en del af det hele. Alle beløb er velkomne, store som små. Vi må tænke på at jorden er et, og vi skal alle holde med hinanden og hjælpe til når krisen indtræffer. Uden hinanden ville hjælpen ikke være der, og den hjælp står Japan nu og mangler. Derfor vil det være en stor hjælp at være en del af den hjælp som Japan står og mangler.
 
 

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

:

CAPTCHA Image

DTLN Productions Studios 2015 - Daniel T. L. Nielsen - Et selskab under DTLN | 2670 Greve - Hundige - Denmark | DTLNProductions@dtln.dk