Nye indlæg

  News holdes opdateret 24 timer i døgnet.!
 
Seneste

Officielt: Her er den nye PSP2

Skrevet af Daniel T. L. Nielsen, Peter Roelsgaard (EB)
27-01-2011 15:59
Her er den så.! - Den nye PSP2 som lovet.
Utroligt nok holder rygterne. Den 4 kernede CPU, 3G netværk, 5" organisk lysdisplay med multitryk som frontdisplay (OLED). Grafikken er noget der aldrig er blevet set før på en håndholdt spillekonsol lover Sony.
PSP2 har også multitryk-tast på bagsiden som kan samarbejde med displayet foran. Dette gør at PSP2 kan tilbyde nye gameplay muligheder hvor at man har muligheden for bevægelser som "tryk, grib, spor, skub og træk" hånd bevægelser.
PSP2 har som lovet også 2 analoge sticks som gør det muligt at spille nye slags genre på konsollen som vi kender det fra de nuværende konsoller til tv'et.
 
Klik på billederne for at forstørre

Den håndholdte konsol har nye features som LiveArea, hvor at spillerne kan dele oplevelser med andre spillere. Desuden har spillerne også adgang til de seneste informationer om spil fra udviklere og udgivere via PlayStation Network som set fra PS3. Derudover kan man se en aktivitetsplan over spil som man selv spiller og som andre brugere også spiller, planen bliver opdateret konstant. Udover dette er der en ny feature som kaldes I Nærheden, med denne feature kan man se hvad at venner i nærheden spiller lige nu. Du kan også bruge denne funktion til at møde nye spillere. Der er også et program kaldet PlayStation Suite som vil give dig mulighed for at spille Android spil på din PSP2.
 
Herunder kan du se alle billederne af PSP2. Klik på dem for at forstørre.

 

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

:

CAPTCHA Image

DTLN Productions Studios 2015 - Daniel T. L. Nielsen - Et selskab under DTLN | 2670 Greve - Hundige - Denmark | DTLNProductions@dtln.dk